kicsicsalád 2009.12.04. 03:34

Vericseny

 

- Szeretnék környezetbarát FÜZETeket, az elmúlt években csak ajiba kapott füzetekbe jegyzeteltem és imádom mindet!!Jöhet idén is!! :) 

- Szívesen fogadnék kézműves szappanokat, nem kell törölni, minél többet kapok, annál jobb. Semmi színezett, inkább természetes alapanyagból, lehet kókuszos, vaníliás, olivás, citromfüves, levendulás, hársfavirágos(az egyik kedvenc).

- Gabronellától idén is olyan aranyos zoknikat kérek, mint tavaly!:))

- Mártástól úgy tudom felújított Kari fa díszt kapok! <3

- Karolkától kérek egy ugyanolyan finom szemes kávét, amit Mikulásra, ha elfogyott, akkor szintén világos pörkölésűt! <3 <3

- Katusnak írtam külön másik csatornán.:) 

- Mama, tőled azt az EGY ajándékot szeretném a fa alatt látni, amit megbeszéltünk a Vateráról, ha másra is költesz, akkor idén is nagyon mérges leszek. Azért írom le a közösbe, hogy legyen tanúm arra Pucokon, hogy itt is hangsúlyoztam! A megadott ajándékokat nem neked írom!!

- Gyuritól köszönöm szépen azt a két túrabakancsot, amit kaptam mostanság, mindkettő teli találat volt, ezeket elkönyvelem Karira!

- Konkrét, ha nincs idő füzetet vagy szappant keresgélni:

Türkiz flamingós törölköző(Tchibo, azt hiszem csak webáruházas rendelős téma), ezt lehet közösen ketten, mert drágább, mint a fentiek. Link:

https://www.tchibo.hu/kerek-strandtorolkozo-flamingo-p400102599.html?x=H4sIAAAAAAAAAAFiAJ3_ETMsDgAAAWA3h09xABRBRVMvQ0JDL1BLQ1M1UGFkZGluZwCAABAAELUbO98zC9-kqM2mpzggJIwAAAAQ1qYhB_v9pQnbSEynZizFBwAUVqzvfdpMLQa2HLbcy-yK01ffnFwM8DJIYgAAAA%3D%3D

- Akinek van vagy volt kutyája annak is lehet ötlete!:) Bármit örömmel fogadok, ami Zekivel kapcsolatos. 

 Akiket nem emeltem ki külön, azoknak a párja, gyermeke úgyis fog segíteni!:)

 

Ölelések Koppányból!!!!

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ajandeklista.blog.hu/api/trackback/id/tr431572879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása