kicsicsalád 2009.12.04. 03:31

Péter

frissítve: 2017. december 12-én 

Örömmel és büszkeséggel jelentem be emitt (is), hogy elindult a PHI Alapítvány. Az elmúlt időszakban elég sokat foglalkoztam vele, és a következő hetek sem lesznek sokkal lazábbak. De miért írom mindezt ide? 

Mert őszintén írom, hogy legnagyobb örömömre az szolgálna, ha ajándék tárgyak helyett azt az összeget, amit rám szánnátok, inkább az alapítványnak adjátok. Támogathattok projekteket is, vagy még jobb (ha már kérni lehet itt), ha magát az alapítványt segítitek meg: https://www.phialapitvany.hu/donations/phi-egyszeri-tamogatas/

Ha valaki azonban idegenkedik ettől, akkor az alábbi lista ellenőrízve lett, valid:

o szívesen veszek akár minden lelkes és hozzáértő leánytól egy fonott karkötőt, mert lassan leesegettek, elkoptak, s már-már csupasz a kezem. köszönöm! kérlek, ne feledjétek, hogy férfi csuklóm nagyobb, mint gondolnátok ;)

o 45 fokban lefelé, kellő erősségben világító antik (hatású), vagy eklektikus lakásunkba egyébként illő lámpa, kapcsolós vagy külön vezérlésű(külön kapcsolója van). Helye a konyhában (mosogató felett, tűzhely felett), illetve fürdőben tükör felett 2 (bal-jobb)

o kifejezetten egyedi, vicces, hozzám illő ruházati kiegészítő, sapka, sál, kendő, karkötő, bokalánc, mellbimbó piercing... najó, kicsit elragadtattam magam... 

o zene. mp3 vagy bakelit, de lehet spotify playlist is. szinte bármi, kivéve barokk és angol pop fiúzenekar.

o azt is kérem, hogy a családi karácsony valóban szeretetben, nyugiban (senki sem rohan) és játékosan teljék!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ajandeklista.blog.hu/api/trackback/id/tr901572878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása