kicsicsalád 2016.12.12. 17:40

Gyuri

 

Bizony öregszem, és nem csak a karom, hanem az eszem is egyre rövidebb már.
Az valószínűleg nekem is örömet okozna, ha karácsonyra mindegyőtöktől kapnék valami apróságot ajándékba, de biztosíthatlak benneteket arról, hogy rövid idő múlva már fogalmam se lenne (nincs is), hogy kitől mit kaptam.
Ezért annak örülnék, hogy amikor bekapcsolom a laptopomat (vagyis minden nap), eszembe jutna, hogy ti tettétek lehetővé, hogy a TV-t is használhassam kijelzőként, azzal hogy (valamelyik -:)) karácsonyra valahány centiméterrel hozzájárultatok az összeköttetéshez! Természetesen ha hiány marad, azt pótlom:

https://kabelvilag.hu/Delock-Display-Port-HDMI-kabel-5m

Esetleg azoknak, kik egy kisebb ajiba beszállnának:

http://divat-ruha.vatera.hu/ferfi_ruhazat/ferfi_sapka_sal_kesztyu/ferfi_kalap/osztrak_augaver_lodenhut_fekete_gyapju_kalap_sapka_kb_55_os_utcara_vagy_kirandulas_vadasz_kellek_2407076864.html?utm_source=teszvesz&utm_campaign=kedvencek&utm_medium=email

vagy:

http://divat-ruha.vatera.hu/ferfi_cipo/ferfi_szandal/44_es_memphis_ferfi_bor_szandal_2407463108.html

 

 

 

 

 

 

    

A bejegyzés trackback címe:

https://ajandeklista.blog.hu/api/trackback/id/tr212043285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása